Elemente Prefabricate pentru Sistem de Planseu Monolitizat

Folosit pe scara larga în construcțiile civile din Europa, acest tip de planșeu a început sa cîştige tot mai mult teren şi la noi în ţară, datorită avantajelor incontestabile. Planșeul se utilizeaza atît ca planşeu pentru case de locuit, clădiri multietajate pînă la 20 nivele, administrative şi social-culturale, cît şi ca planşeu de acoperiş (în pantă). Planşeul este compus dintr-un sistem de grinzi, avînd armatura sub formă de carcasă spaţiată cu zăbrele oblice sudate şi talpă inferioara preturnata într-un cofraj, corpuri cheramzit-beton de umplutură şi beton turnat monolit în completarea grinzilor. Partea superioara a placii se armeaza cu plasa sudata, peste care se toarna un strat de beton. Montarea grinzilor şi blocurilor se face rapid, manual şi nu necesita pregatire specială în domeniu. Izolare fonică și termică înaltă obţinută în urma montării sistemului de planşeu constituie un avantaj major. Greutatea redusă şi schema simplă de montare contribuie esenţial la scăderea costului lucrărilor de construcţie.

DESPRE COMPANIE

SRL „Radial Plus” reprezintă una dintre cele mai performante şi moderne întreprinderi din republică în domeniul producerii elementelor din beton şi beton armat.

Pentru a vedea lista detaliata a lucrarilor si produselor noastre accesati pagina noastra a produselor.

 

„RADIAL PLUS” OFICIUL CENTRAL

Adresa: Mun. Chisinau, str. Varnita 16/1.
Tel: +373 (22) 411-345
+373 (22) 411-346
Fax: +373 (22) 421-691
EmailAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.                 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.               Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

ORELE DE LUCRU

Atenție! Palete se returnează în decurs de o lună.

Top