Pavaje și Borduri

S.R.L. "Radial Plus" produce o mare varietate de pavaj atât cu destinație industrială cât și pentru curți și gradini. Pavajul cu destinație industrială este o alternativă mult mai rezistentă pentru amenajarea spațiilor cu trafic intens (benzinării, parcări, străzi, trotuare etc). Avantajul lui este ca se montează și demontează individual, atunci când este nevoie, de exemplu – pentru a efectua săpături sau a reface canalizarea. În plus, duritatea mărită a acestuia, datorită adaugării în amestecul de beton a granitului, il face mult mai rezistente la trafic și condițiile meteo, fiind o alegere mult mai durabilă și eficientă decât cimentul. Pavajul pentru curți și grădini este, de asemenea, foarte rezistente. Avantajul lui este ca se pot scoate și rearanja fără nici o pierdere. De asemenea, poate fi montat și pe un teren care nu este perfect drept, uniformizindu-l și dându-i personalitate și eleganță. SRL "Radial Plus" oferă o gamă largă de pavaje în modele, forme și culori care satisface cele mai exigente gusturi, aranjarea pavajelor în culori neutre, linii curate și montarea pavajelor în forme obișnuite și neregulate, forme rotunjite, monocromatice sau bichromatice . SRL "Radial Plus" atrage o mare importanță pentru stratul de uzură al pavajului, oferind o gamă largă de culori, atât cu o singură culoare, cât și cu un sistem COLORMIX, care constă în combinarea a două sau mai multe culori într-o singură unitate de pavaj. O revoluție pe piața internă este implementarea de către SRL "Radial Plus" a tehnologiei de producere a păvajului spălat, care constă în "spălarea" cimentului din stratul de uzură al pavajului și, prin urmare, rămâne o suprafață de pietriș oferind pavajului un aspect deosebit. Această tehnologie poate fi aplicată pe întreaga gamă de pavaje produse de SRL "Radial Plus", cu o gamă variată de culori.

Certificate de Conformitate Pavaje și Borduri

DESPRE COMPANIE

SRL „Radial Plus” reprezintă una dintre cele mai performante şi moderne întreprinderi din republică în domeniul producerii elementelor din beton şi beton armat.

Pentru a vedea lista detaliata a lucrarilor si produselor noastre accesati pagina noastra a produselor.

 

„RADIAL PLUS” OFICIUL CENTRAL

Adresa: Mun. Chisinau, str. Varnita 16/1.
Tel: +373 (22) 411-345
+373 (22) 411-346
Fax: +373 (22) 421-691
EmailAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.                 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.               Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

ORELE DE LUCRU

Atenție! Palete se returnează în decurs de o lună.

Top