Țiglă și Coamă din Beton

În comparaţie cu sistemele nou de acoperire a casei, ţigla din beton oferă acoperişului un aspect plăcut şi un stil deosebit. SRL „Radial Plus” oferă ţigla atît în culoare gri cît şi colorată în cîteva tipuri de culori, rezistente la factorii externi. Ţigla din nisip și ciment are o combinație variată de proprietați mecanice, fizice și de exploatare:
  • Impermeabilitatea înaltă.
  • Prețul scăzut față de alte tipuri de țiglă.
  • Asigură rezistență față de ciclurile îngheț-dezgheț.
  • Rezistenţă la factorii mediului ambiant.

DESPRE COMPANIE

SRL „Radial Plus” reprezintă una dintre cele mai performante şi moderne întreprinderi din republică în domeniul producerii elementelor din beton şi beton armat.

Pentru a vedea lista detaliata a lucrarilor si produselor noastre accesati pagina noastra a produselor.

 

„RADIAL PLUS” OFICIUL CENTRAL

Adresa: Mun. Chisinau, str. Varnita 16/1.
Tel: +373 (22) 411-345
+373 (22) 411-346
Fax: +373 (22) 421-691
EmailAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.                 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.               Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

„RADIAL PLUS” OFICIUL NR.2

Adresa: Mun. Chisinau,
            str. Muncesti 801/4.
Tel: +373 (22) 858-396
Fax: +373 (22) 858-396
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.                 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.               Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

ORELE DE LUCRU

Top