View the embedded image gallery online at:
https://radialplus.md/index.php/despre-noi#sigFreeId7fa96b2876

SRL „Radial Plus” reprezintă una dintre cele mai perfomante şi moderne întreprinderi din republică în domeniul producerii elementelor din beton şi beton armat. Avînd o bogata experienţă acumulată în cei 25 de ani de activitate SRL „Radial Plus” produce o gama extinsa de produse de cea mai bună calitate pentru curte, gradina, spaţii industriale si pietonale. Eleganţa şi designul îngrijit sunt rezultatul cercetărilor tehnologice şi estetice orientate spre satisfacerea exigenţelor în creștere ale unei pieţe în continuă evoluţie. Respectarea acestor principii a permis ca în scurt timp SRL ”Radial Plus” să ocupe şi să menţină un loc între producătorii de prestigiu. La această dezvoltare au contribuit şi relaţiile strînse, bazate pe respect reciproc, avute cu clienţii vechi cît şi atenţiei deosebite acordate noilor tehnologii. Temperamentul dinamic, o profundă cunoaştere tehnică a produselor şi a limitelor tehnice de producţie, păstrarea mereu activă a spiritului de continuă evoluţie tehnică şi de cercetare au reprezentat calităţi importante care ne-au asigurat reuşita şi ne-au ajutat să ne extindem paleta de produse de-a lungul timpului. Siguranţa calităţii a reprezentat o prioritate, pe care am dorit să o aibă clienţii noştrii, de aceea, din anul 2011 SRL ”Radial Plus” a implementat, certificat şi apoi recertificat sistemul de mangement al calităţii ISO 9001:2008 , sub ale cărei standarde funcţionează şi în prezent. SRL”Radial Plus” se conduce după următoarele principii în activitatea sa:

  • folosirea de tehnologii avansate şi în armonie cu mediul înconjurător;
  • folosirea doar a materiilor prime naturale şi menţinerea raporturilor continue cu acceaşi furnizori pentru a asigura mixuri constante în timp;
  • asistenţă acordată clientului, de la alegerea produsului până la sfaturi de montaj;
  • calitatea proceselor de producţie conform ISO 9001;
  • respectul pentru mediu, reflectat în toate activităţile societăţii.

Sediul central actual se întinde pe o zonă de circa 30.000 mp dintre care 4.000 mp acoperiţi în care activează 2 linie de producţie a pavajului şi a bordurilor, 2 linii de producţie a bolţarilor, o linie de producţie a elementelor speciale şi o linie de producţie a planşeelor cu armătură de fier, o linie de producție a tuburilor. Organigrama de producţie, stocaj şi livrare constă astăzi în 85 de angajaţi la care se adaugă alţi 23 pentru operaţiile administrative. Un laborator bine dotat, amplasat pe teritoriul întreprinderii, verifică, pentru fiecare lot de producţie, respectarea standardelor prevăzute de normele ISO 9001. Calitatea produselor este garantată de certificatul de conformitate elaborat în modul stabilit în baza încercărilor fizico-mecanice şi investigaţiilor sanitaro-igienice şi ecologice.

DESPRE COMPANIE

SRL „Radial Plus” reprezintă una dintre cele mai performante şi moderne întreprinderi din republică în domeniul producerii elementelor din beton şi beton armat.

Pentru a vedea lista detaliata a lucrarilor si produselor noastre accesati pagina noastra a produselor.

 

„RADIAL PLUS” OFICIUL CENTRAL

Adresa: Mun. Chisinau, str. Varnita 16/1.
Tel: +373 (22) 411-345
+373 (22) 411-346
Fax: +373 (22) 421-691
EmailAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.                 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.               Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

„RADIAL PLUS” OFICIUL NR.2

Adresa: Mun. Chisinau,
            str. Muncesti 801/4.
Tel: +373 (22) 858-396
Fax: +373 (22) 858-396
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.                 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.               Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

ORELE DE LUCRU

Top