Pe piaţa materialelor de construcţie, intreprinderea Radial Plus prezintă o gamă largă de tuburi din beton armat. Produsele date pot fi utilizate în domeniile de construcţie atât în sectorul privat, cum ar fi fîntâni, cât şi în sistemele compelexe de apeduct şi canalizare. Tuburile din beton armat, fabricate de compania „Radial Plus”, prezintă o modificare modernizată a tuburilor tradiţionale. Ele se deosebesc prin modul de îmbinare realizat cu „rastrub conic”, datorită căruia îmbinarea tuburilor se efectuează într-un mod fix şi ermetic.

                                                                                                                                                                  

DESPRE COMPANIE

SRL „Radial Plus” reprezintă una dintre cele mai performante şi moderne întreprinderi din republică în domeniul producerii elementelor din beton şi beton armat.

Pentru a vedea lista detaliata a lucrarilor si produselor noastre accesati pagina noastra a produselor.

 

„RADIAL PLUS” OFICIUL CENTRAL

Adresa: Mun. Chisinau, str. Varnita 16/1.
Tel: +373 (22) 411-345
+373 (22) 411-346
Fax: +373 (22) 421-691
EmailAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.                 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.               Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

„RADIAL PLUS” OFICIUL NR.2

Adresa: Mun. Chisinau,
            str. Muncesti 801/4.
Tel: +373 (22) 858-396
Fax: +373 (22) 858-396
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.                 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.               Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

ORELE DE LUCRU

Top