SRL “Radial Plus” produce o mare varietate de pavaj atât cu destinaţie industrială cât şi pentru curţi și grădini. Pavajul cu destinaţie industrială este o alternativă mult mai rezistentă pentru amenajarea spaţiilor cu trafic intens (benzinării, parcări, străzi, trotuare etc). Avantajul lui este că se monteaza şi demonteaza individual, atunci cînd este nevoie, de exemplu – pentru a se reface canalizarea. În plus, duritatea marită a acestuia îl face mult mai rezistente la trafic și condițiile meteo, fiind o alegere mult mai durabila şi eficiență decât betonul.

                                                                                                                                                                  

DESPRE COMPANIE

SRL „Radial Plus” reprezintă una dintre cele mai performante şi moderne întreprinderi din republică în domeniul producerii elementelor din beton şi beton armat.

Pentru a vedea lista detaliata a lucrarilor si produselor noastre accesati pagina noastra a produselor.

 

„RADIAL PLUS” OFICIUL CENTRAL

Adresa: Mun. Chisinau, str. Varnita 16/1.
Tel: +373 (22) 411-345
+373 (22) 411-346
Fax: +373 (22) 421-691
EmailAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.                 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.               Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

„RADIAL PLUS” OFICIUL NR.2

Adresa: Mun. Chisinau,
            str. Muncesti 801/4.
Tel: +373 (22) 858-396
Fax: +373 (22) 858-396
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.                 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.               Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

ORELE DE LUCRU

Top