Borduri

Pentru a arăta îngrijit şi pentru ca modelul să nu sufere modificări în timp, o suprafaţă pavată are nevoie să fie finisată cu ajutorul bordurilor. De asemenea, în spațiile industriale, bordurile au rolul de a delimita zonele, încadrînd şi dînd forma aleilor, străzilor și parcărilor. Folosite in curţi şi grădini, putem folosi borduri de diverse forme şi culori pentru a contura într-un mod elegant și practic aleile din grădini, terase sau drumurile de acces spre locuinţă. SRL “Radial Plus” oferă o gamă largă de bordure atît cu destinaţie menajeră cît şi pentru delimitarea autostrăzilor, cu o grosime de 60, 80, 100, 150 şi 180mm.

Certificat

DESPRE COMPANIE

SRL „Radial Plus” reprezintă una dintre cele mai performante şi moderne întreprinderi din republică în domeniul producerii elementelor din beton şi beton armat.

Pentru a vedea lista detaliata a lucrarilor si produselor noastre accesati pagina noastra a produselor.

 

„RADIAL PLUS” OFICIUL CENTRAL

Adresa: Mun. Chisinau, str. Varnita 16/1.
Tel: +373 (22) 411-345
+373 (22) 411-346
Fax: +373 (22) 421-691
EmailAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.                 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.               Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

„RADIAL PLUS” OFICIUL NR.2

Adresa: Mun. Chisinau,
            str. Muncesti 801/4.
Tel: +373 (22) 858-396
Fax: +373 (22) 858-396
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.                 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.               Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

ORELE DE LUCRU

Top